Rookworstenactie

Geld inzamelen op een succesvolle manier?

Geld inzamelen op een succesvolle manier? Dan is een rookworstenactie een mooie gelegenheid om de kas te spekken of te ondersteunen. Met name in het najaar en de winterperiode is rookworst een gewild artikel, helemaal als het de lekkerste rookworst uit de omgeving betreft! Of het nu erwtensoep of een stamppot is, een overheerlijke rookworst hoort erbij!

Schipper Vlees & BBQ is (onder andere) een ambachtelijke worstmakerij. De naam Schipper is al sinds 1960 onlosmakelijk verbonden met rookworst. Vanuit een ambachtelijke discipline produceren wij dagelijks vers, en nog volgens oud familierecept, onze rookworsten van hoge kwaliteit. Onze veel geprezen rookworsten worden nog steeds gerookt boven een mengsel van gemalen eiken- en beukenhout en krijgt daardoor zijn unieke smaak. Omdat wij de rookworsten zelf maken kunt u er vanuit gaan dat u gegarandeerde kwaliteit verkoopt.

Zo’n rookworstactie is relatief gemakkelijk op te zetten. De vereniging zorgt voor de vrijwilligers die langs familie, vrienden, kennissen of buren gaan. Wij zorgen voor een intekenlijst (digitaal aangeleverd en zelf aan te passen), een flyer, een kaartje met daarop productspecificatie en bewaar-/bereidingsadvies, verpakkingsmateriaal in de vorm van hemdtasjes en natuurlijk de overheerlijke kersverse rookworsten. De rookworsten worden per stuk vacuüm verpakt geleverd.

Wij hanteren een interessante prijs zodat er maximale winst kan worden gehaald voor uw vereniging. Om u een voorbeeld te geven: bij een afname van 150 rookworsten voor €1,15 per stuk, bedraagt de winst minimaal 75%. (Bij een inkoop van 150 stuks x €1,15 en een verkoop van 3 stuks voor €6,50.)

Dan is de opbrengst in dit voorbeeld €325 minus inkoop €172,50 = €152,50 zelfs ruim 80%.

Heeft u nog vragen of eventueel belangstelling? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.