Over ons

Over Schipper Vlees & BBQ
Ons bedrijf is een samenvoeging van het bedrijf Schipper Vleeswaren (dat bestaat sinds 1960) en gerund wordt door Roel en José Schipper en het bedrijf Bryan uw Vleeskoerier (dat bestaat sinds 2006) en gerund wordt door Bryan en José Greven. Wij hebben op 1 oktober 2015 besloten onze krachten te bundelen.
Roel en Bryan zijn 2 slagers pur sang met een passie voor het worstmaken. En dat kunt u vooral proeven aan onze producten! Daarnaast gebruiken zij hun uitstekende slagerskwaliteiten voor het verzorgen van BBQ’s. Voor alle producten die bij ons de deur uit gaan geldt: kwaliteit gegarandeerd!

Over Schipper Vleeswaren
De naam Schipper is al 4 generaties lang actief in het slagersvak. In 1960 is Dik Schipper (1929-1999) in Velp een slagerij gestart. Daar produceerde hij al veel rookworsten voor collega-slagers. Dit was het begin van Schipper Vleeswaren. Na het behalen van het vakdiploma door zoon Roel in 1978, zetten vader en zoon samen het bedrijf voort. Weldra kwamen zij ruimte tekort en daarom werd in 1980 een stuk grond aangekocht op het bedrijventerrein Hengelder in Zevenaar. Daar werd een modern vleeswarenbedrijf gebouwd. Vanaf 1995 wordt het bedrijf gerund door Roel en zijn echtgenote José.
Vanuit een ambachtelijke discipline produceren wij dagelijks vers, onze worsten van hoge kwaliteit. Ondanks de mechanisatie vinden wij ambachtelijke productieprocessen nog steeds een voorwaarde voor een specifiek eindproduct. Juiste productieprocessen zorgen voor makkelijk eetbare natuurdarmen en smakelijke worsten. De techniek en computergestuurde machines maken het ons steeds makkelijker. Door op juiste wijze machines en ambacht te combineren, kunnen wij een smakelijk eindproduct blijven leveren.

Over Bryan uw Vleeskoerier
Het bedrijf Bryan uw Vleeskoerier wordt al meer dan 10 jaar gerund door Bryan en zijn vrouw José. Ook Bryan komt uit een slagersfamilie en is altijd werkzaam geweest in de slagersbranche. Als hobby is hij begonnen met het volledig verzorgen van een BBQ. Door het leveren van vlees van uitstekende kwaliteit en uitmuntende service is het bedrijf uit zijn jasje gegroeid. En zo is de samenwerking met Schipper Vleeswaren ontstaan. Door deze samenwerking blijven de kwaliteit en service gegarandeerd.